Fiskecamp

Vi på Native Sweden samarbetar med några utvalda fiskecamper där ni kan hyra kajaker och känna på kajakfiske på riktigt. Ett väldigt populärt val för de som inte vet om kajakfiske är deras grej, hyr kajak och boende i ett paket och fiska i fantastiska vatten med goda chanser på fina fiskar.

Gravarvågens fiskecamp - Jämtland

I Jämtlands hjärta ca 5 mil norr om Östersund ligger Gravarvågens Fiskecamp som drivs av ödmjuke och serviceinriktade Kenneth.

Campen erbjuder förutom fantastiskt fiske med underbara vyer även boende på den fantastiskt fina gården med anrik historia. Här bor ni under enklare förhållanden med självhushåll, utedass och vattenpump finns på gården. Ett stenkast (400m) från boendet rinner Hårkan på sin väg till Indalsälven. I älven finns det gott om fisk (abborre, gädda, harr, sik och öring för att nämna några), det finns även massvis med sjöar att upptäcka i närområdet. Fisket är av absolut toppklass efter alla nämnda arter.

På campen finns det även möjlighet att hyra båt eller fiskekajak(er).

Vill man tälta på någon ö eller vid älven så löser Kenneth detta.

Kenneth är uppväxt i trakten och har superkoll på alla små som stora sjöar och är även en mycket duktig fiskare. Det går även att boka Kenneth som guide om man så önskar.
 

För ytterligare information och bokning:

Kenneth Eriksson

070-520 85 98

e-post: Intresseanmälan Gravarvågen

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen